Ontdekkingsgesprek

Ontdek jouw soul purpose en ga hier meteen praktisch mee aan de slag

Kathari coaching, ontdekkingsgesprek, soul purpose

In een GRATIS ontdekkingsgesprek nemen we een uur de tijd om te ontdekken wat jouw soul purpose of ideale leven is, wat jou nu nog hiervan tegenhoudt en welke praktische stappen je kan nemen om daar te komen.

“Ik vond het een super fijn gesprek!”

(vrouw, 29 jaar)

 

“During the session I realized that my real goal isn't a specific project or thing. It is to find my true self, to live it and to connect to others out of this energy.”

Lydia (vrouw, 32 jaar)

Vind jouw soul's purpose en ideale leven

Stel niet langer uit en ontdek welke stappen je kan zetten om jouw volle potentieel te leven!

Herken je dit?

 

Je merkt dat je je steeds afhankelijk opstelt van je omstandigheden, maar dat je eigenlijk weer de baas over jouw eigen leven wilt zijn. Je ziet om je heen dat het anderen heel goed lukt om de baas te zijn over hun eigen leven, maar je weet niet waar je moet beginnen. En eigenlijk weet je ook niet zo goed wat er nou écht bij je past. Je voelt je zoekende, maar je wilt je vooral weer powerful voelen.

 

Of je weet juist heel goed wat je leuk vindt en zit je boordevol ideeën, maar je hebt moeite met een keuze maken. Wat is nu echt het belangrijkste voor jou? Je hebt zoveel inspiratie, maar niks komt van de grond. Dit leidt tot frustratie en je voelt je niet meer content met je leven.

Hoe komt dat?

Hoe vaak staan we nu écht stil bij wat onze soul purpose is? Vaak neemt de alledaagse drukheid de overhand en leven we van dag tot dag, week tot week, maand tot maand, totdat we ons realiseren: is dit écht waar ik gelukkig van word?

Soms heb je iemand nodig die de juiste vragen weet te stellen om jouw soul’s purpose naar boven te halen.

Het goede nieuws is:

 

Een gratis ontdekkingsgesprek geeft jou de ruimte om opnieuw te beginnen en om jouw soul purpose te vinden. Je komt er achter wat er moet veranderen in je leven zodat je meer rust kan ervaren, meer powerful kan zijn en meer impact kan maken met de dingen die jij belangrijk vindt.

Wat houdt een ontdekkings-gesprek in?

  • een gratis gesprek van een uur

  • 1 op 1 gesprek met Pieternel, NOBCO gecertificeerd life coach

  • online of op locatie

  • een bewezen methode die jouw soul’s purpose helder zal maken

  • minstens één praktische stap die je meteen kan zetten om jouw soul’s purpose te gaan leven

Welk resultaat kan je verwachten?


Binnen een uur duidelijkheid over waar je nu staat, wat je écht wil in het leven en praktische stappen hoe je dat kan bereiken.

“The coaching with Pieternel has shown me two main issues that stop me from really being myself and from taping into my full potential. […] Just realizing that these issues exist helped a lot and started the process of change.”

Lydia (vrouw, 32 jaar)

Vind jouw soul's purpose! 

Maak een afspraak voor een gratis ontdekkingsgesprek

FAQs

Waar vindt het ontdekkingsgesprek plaats?

Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Den Haag en goed bereikbaar met het OV. Als je een afspraak maakt, ontvang je het exacte adres. Als het centrum van Den Haag te ver reizen voor je is, kunnen we het ontdekkingsgesprek ook via Zoom laten plaatsvinden.

Help, mijn vraag staat er niet tussen!

Geen zorgen, je kan me altijd een mailtje sturen op info@pieterneldewinter.nl. Ik beantwoord graag al je vragen!

Hoeveel kost het ontdekkingsgesprek?

Helemaal niets! Het is een gratis gesprek dat ik graag aan jou geef, omdat ik het belangrijk vind dat jij ontdekt wat jouw purpose is en wat jou enthousiast maakt voor het leven. Daar wordt niet alleen jouw leven mooier van, maar ook die van de mensen om je heen. Vrouwen die hun purpose leven, inspireren anderen en maken de wereld een stukje mooier. En dat gun ik jou graag!

Hoe maak ik een afspraak voor een ontdekkingsgesprek?

Je kan op de knop hierboven drukken, dan kom je bij de Acuity agenda. Daar kan je makkelijk zien wanneer je een ontdekkingsgesprek kan boeken. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@pieterneldewinter.nl

Welke diensten biedt je nog meer aan?

De meeste van mijn klanten kiezen voor het drie maanden transformatietraject, je kan daar hier meer over lezen. Verder heb ik een gratis hartcoherentie oefening, die je hier kan downloaden. Dit is een ademhalingsoefening die je meer rust geeft en stress vermindert.

Ik houd ervan om mensen tot bloei te zien komen 

Wie ben ik?

Ik ben Pieternel de Winter, een holistische life coach en NOBCO gecertificeerd (dat betekent vooral dat ik jou kwaliteit kan leveren en een ethische code naleef). Ik houd ervan om mensen tot bloei te zien komen en hun volle potentieel te leven. Dit doe ik op een holistische manier, omdat ik geloof dat alles in ons lichaam verbonden is en invloed heeft op elkaar, evenals je omgeving. Je kan hier meer over mij lezen.

Ja! Ik wil meer inzicht in mijn soul's purpose krijgen!